מתכון מהיר להכנת ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן
החורף בפתח ,מה יותר טעים ונעים צלחת של פסטה !מתאים לסטודנטים ,ולכל מי שאין לו זמן במטבח. שנת הלימודים האקדמית החלה ולסטודנטים העסוקים בין המבחנים, כתיבת העבודות, השיעורים והלימודים לא נשאר הרבה זמן לבשל. מותג הפסטה המוביל ברילה, מציע מתכון מהיר, עשיר, קל להכנה וטעים במיוחד של ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן שלא יעשה גם חור בכיס.
המתכון נוח להכנה ומושלם גם לאירוח כשלומדים יחד.
מצרכים ל4-5 מנות
500 גרם ספגטי של ברילה
לרוטב:
מומלץ להכין את כל מרכיבי הרוטב מראש.
50 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 כפות שמן זית עדין
5 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
½ 1 – 1 כוסות עלי פטרוזיליה, קצוצה
½ כוס פרמזן מגורדת
להגשה:
גבינת פרמזן
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.
2. 2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב:
3. במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שמן זית, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים.
4. כשמתחילים להרגיש את ניחוחות השום (זהירות שלא ייחרך) מוסיפים את הספגטי (שזה עתה הסתיים בישולו) מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינת פרמזן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.
5. מגישים מיד עם עוד גבינת פרמזן לפי הטעם.
בתיאבון
את כל מוצרי פסטה "ברילה" ניתן למצוא ברשתות השיווק המובחרות. צילום: אנטולי מיכאלו